Planeta arde si NASA se piaptana…

marte-sf

E PE BUNE, parol! ASA a zis baiatu’ asta (care, na, e sefu’ lu’ NASA, Charles Bolden): „„Dacă vrem ca specia noastră să supravieţuiască pe termen nelimitat, trebuie să devenim o specie multi-planetară. Trebuie să mergem pe Marte, iar Marte este piatra de temelie pentru a ajunge în alte sisteme solare”, a anunţat Bolden în cadrul summitului.” S-apoi, acu’ fo patru miliarde de ani Marte avea o atmosfera bogata in oxigen; cine stie, om mai gasi de-o respiratie, doua…

Mda, ce sa zic, are dreptate! Tocmai pen’ca Terra a devenit cam naspa (straturili-di-ozon, gazele care se termina, populatia care nici gind n-are sa se termine, din contra, papa [de mincat, la asta ma refer] care nu-i, cearta pe resurse si resursele luate cu japca, prostii care nu-nteleg cum sta treaba cu demo(n)cratia, ailalti prosti care nu vor sa lase jucariile din miini, internetu’ care nu mai poate fi controlat 100%, de, na, a aflat toata lumea ca, sa vezi dracie, extraterestii aia nu-s doar in Razboiul stelelor/ Star Gate si alte porti etc, etc), trebuiau gasite solutii. De fapt, astea erau evidente. S-un copil de 5 ani le putea deduce, tinind cont de citeva axiome simple:
– NU sintem singuri in Univers (la naiba, intre atitea jda milioane de planete… cit de infumurat sa fii sa-ti inchipui ca esti „the only one”?)
– DOAR „speciile multiplanetare” supravietuiesc (speram ca v-a intrat asta in cap, dupa atitea seriale SF difuzate de-a lungul citorva zeci de ani deja…)
– BAAAA, se termina petrolu’, carbunele, gazu’, hai, gata, cite razboaie sa mai declansezi ca sa le furi democratic?
– In fine, „omuletii verzi” (gri, albastri, cu si fara solzi, goaulzi, annunaki samd) nu mai pot fi tinuti ascunsi, nici chiar morti, degeaba a rinjit si Obama, „… spunand ca a aterizat in localitate [Roswell], lucru pe care nu este atat de sigur ca l-au facut si extraterestri in 1947”.

GATA! Gata cu glumele. Tre’ sa mergem pe Marte. Pentru asta avem nevoie sa punem la punct citeva mici actiuni premergatoare:
1) „capturarea unui asteroid pe orbita pina in 2015, cultivarea florei în spaţiu şi folosirea imprimantelor 3D pentru a tipări în spaţiu componente necesare pentru reparaţii”
2) „Dacă bugetul NASA va fi sporit, vom putea ajunge pe Marte în deceniul 2030-2040”.
Deci, ce mare lucru, avem nevoie DOAR de BANI si COMBUSTIBIL. Sa fie asta un apropo batut sa priceapa iapa administratiei americane ca… e mare penurie de malai si aur negru? Sau poate e o aluzie voalata la fenomenul invers, respectiv prezenta printre noi a „prietenilor” din alte lumi?…

Sursa: text – aici ;    foto – aici
Reclame
Published in: on 27 aprilie 2014 at 9:54 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://cartheo.wordpress.com/2014/04/27/planeta-arde-si-nasa-se-piaptana/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: